Όροι Xρήσης

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα partylovers.gr και σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης οποίοι σκοπό έχουν να σας παρέχουν την απαραίτητη ενημέρωση, για τα δεδομένα λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και την προστασία των δικών μας δικαιωμάτων. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε όρο αφού τους διαβάσετε, παρακαλούμε να βγείτε από αυτό το site. Αν παραμείνετε ή επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, τότε δηλώνετε ανεπιφύλακτα ότι παραχωρείτε την συγκατάθεσή σας και αποδέχεστε όλους τους αναφερόμενους όρους.


Πληροφορίες για την εταιρία

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία του δικτυακού καταστήματος partylovers.gr. 

Διεύθυνση αποθήκης: Δημητρακοπούλου 10-12, Άνω Πατήσια

Τηλ: 211 409 4779

Email: info@partylovers.gr

ΑΦΜ: 115601456

ΔΟΥ: Γλυφάδας


Πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα και τις τιμές μας

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την αποστολή των προιόντων ανανεώνονται τακτικά.  Ένα προιον το οποιο εχει τη σημανση «διαθεσιμο» ή «αποστελλεται εως» ισχύει για τη στιγμη της σύνδεσης σας στο σερβερ μας. 

2. Όλες οι τιμές των προιόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στη σελίδα του προιόντος. 

3. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για τη χρονική στιμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

4. Τα έξοδα αποστολής, συσκευασίας ή άλλες επιβαρύνσεις στα προιόντα, εμφανίζονται πριν την τελική αποδοχή της παραγγελίας από τον πελάτη και σε ειδικές περιπτώσεις μετά από επικοινωνία με το partylovers.gr

5. Είναι στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να σιγουρέψει ότι οι προδιαγραφές των προιόντων που αγοράζει, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

6. Οι φωτογραφίες των προιόντων μπορεί να μη δειχνουν επακριβώς το προιόν που αναγράφεται.

7. Σε περίπτωση που το προιόν που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω mail ή τηλεφωνικά ώστε να σας δώσουμε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και θα σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις. 


Αλλαγές – μετατροπές όρων

Ο επισκέπτης-χρήστης των σελίδων κατανοεί και συμφωνεί, ότι όλοι οι παραπάνω όροι, στο σύνολο του περιεχομένου τους ή μεμονωμένα, γίνεται να αλλάξουν ή να μετατραπούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης-χρήστης του διαδικτυακού τόπου partylovers.gr, θα πρέπει να διαβάζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, όλους τους όρους στο σύνολό τους.


Social Media

Ο επισκέπτης-πελάτης-χρήστης έχει τη δυνατότητα να ακολουθεί το partylovers.gr  μέσω των σελίδων της στα social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Youtube, Instagram και να συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες του. Όλα τα προιόντα ή οι υπηρεσίες που κοινοποιούνται μέσω των λογαριασμών αυτών υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός και αν συμφωνηθεί διαφορετικά. Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε ουδεμία πρόσβαση στους προσωπικούς λογαριασμούς των επισκεπτών-πελατών-χρηστών οι οποίοι υπόκεινται στους όρους χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. 


Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Επισημαίνουμε ότι όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου partylovers.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του partylovers.gr και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαικού δικαίοου και των διεθνών συμβάσεων. Το περιεχόμενο του, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των κειμένων, των σχεδιών, των εικόνων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, αναδημοσίευσης με κανένα τρόπο και δεν μπορεί να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Αποτελεί εξάιρεση η μεμονωμένη αποθήκευση ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου σε έναν προσωπικό υπολογιστή για προσωπική και όχι για εμπορική ή δημόσια χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσης από τον διαδικτυακό τόπο partylovers.gr.

Τα προϊόντα που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του διαδικτυακού τόπου partylovers.gr και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. 


Ευθύνη επισκέπτη-χρήστη-πελάτη

Ο επισκέπτης-χρήστης-πελάτης των σελίδων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου partylovers.gr είναι ο μόνος και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση του δικτυακού τόπου και ηλεκτρονικού καταστήματος partylovers.gr και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο partylovers.gr από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

Η συμμετοχή ως μέλος είναι δυνατή μόνο για νομικά ή φυσικά πρόσωπα με δικαιοπρακτική ικανότητα τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (είναι άνω των 18 ετών και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).  

Η αποκλειστική ευθύνη για τη νομιμότητα και ορθότητα των πληροφοριών, δεδομένων και στοιχείων που δίνεται στο partylovers.gr βαραίνει τον επισκέπτη χρήστη-πελάτη του δικτυακού τόπου. 

Ο χρήστης-πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα partylovers.gr για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο partylovers.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου 2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων.


Περιορισμός ευθύνης 

Το partylovers.gr στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. 

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας,  το partylovers.gr δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου partylovers.gr παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το partylovers.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το partylovers.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς λαθη και ότι τα λάθη αυτά θα διορθώνονται.

Επίσης το partylovers.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά έρχονται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Το partylovers.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης-χρήστης και σε καμία περίπτωση το partylovers.gr.


"Σύνδεσμοι" (links) προς άλλα websites

Το partylovers.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη-χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το partylovers.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.


Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου partylovers.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του partylovers.gr και του επισκέπτη-χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.


Όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). 

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του partylovers.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα partylovers.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και την καλύτερή σας εξυπηρέτηση. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.


Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το partylovers.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο partylovers.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το partylovers.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το partylovers.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το partylovers.gr μέσω www.partylovers.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@partylovers.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του partylovers.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.


Cookies

Το partylovers.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το partylovers.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.partylovers.gr.


Δωσοδικία δικαστηρίων Αθήνας για επίλυση μελλοντικών διαφορών

Η σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε μελλοντικής διαφοράς μεταξύ των συμβαλλομένων που τυχόν ανακύψει εξαιτίας της παρούσης συμβάσεως συμφωνείται ότι θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.