Πολιτική επιστροφών


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής του προιόντος. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο εφόσον η συσκευασία του προιόντος δεν έχει αποσφραγιστεί, δεν έχει παραβιαστεί, το περιεχόμενο δεν φέρει σημάδια βλάβης ή καταστροφής και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.  Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος.

Παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία και την κατάσταση του προιόντος κατά την παραλαβή ώστε να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα.Επιστροφή ελαττωματικού προιόντος

Στην περίπτωση που το προιόν που έχετε παραλάβει έχει πραγματικά  ελαττώματα ή υπάρχει έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εφόσον πρόκειται για μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα συνενοηθούμε για τον τρόπο που μπορεί να διορθωθεί ή να αντικατασταθεί, εκτός εάν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Μπορείτε να ζητήσετε μείωση του τιμήματος, αντικατάσταση του προιόντος ή επιστροφή του προιόντος. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με το κόστος της επιστροφής του προιόντος. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο εφόσον το προιον συνοδεύεται από τη συσκευασία του και από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.  Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος.

Αφότου παραδοθεί το προϊόν που πουλήθηκε για αποστολή με courier, μεταφορική ή άλλο τρόπο, τον κίνδυνο για την τυχαία καταστροφή ή τη χειροτέρευσή του φέρει ο αγοραστής.